Sery
Sery z Austrii
Sery długo dojrzewające z mleka koziego, krowiego i owczego, olej z pestek dyni, czy lemoniada ziołowa – te i inne produkty można nabyć za pośrednictwem firmy Austriackie Exclusiv.
Producenci zachwalają ser z 5% dodatkiem piwa, ser dojrzewający w sianie, lub prawdziwy rarytas – czyli dojrzewający w winie. Austriacka lemoniada produkowana jest z aż różnych 52 ziół.
- Sery są ekologiczne, od bardzo łagodnych po bardzo ostre. Minimum sześć miesięcy są produkowane, a górski nawet dwa lata. Polacy bardzo lubią te produkty. Najlepiej sprzedaje się ser górski i sery ostre. Górski jest średnio-ostry w smaku, tylżycki jest mocny, esencjonalny. Poza tym proponujemy piwa, każdy coś dla siebie znajdzie – mówiła właścicielka firmy, Grażyna Olaf.
W firmie pracuje obecnie jedenaście osób.
Przeglądaj zasoby Produkty-lokalne.pl