Polska

Głosowanie na Produkt Lokalny Stycznia portalu produkty-lokalne.pl

2021-01-14 10:30:00 redakcja@produkty-lokalne.pl

Przez ostatnie kilka dni czytelnicy naszego portalu przesyłali propozycje produktów, które powinny być nominowane do tytułu Produkt Lokalny Stycznia portalu produkty-lokalne.pl. Produkt, który otrzyma to wyróżnienie wybiorą sami czytelnicy w głosowaniu.

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne

Głosowanie polega na kliknięciu znaczka „like” (polubienie) przy danym zdjęciu (po kliknięciu na zdjęcie zostaną Państwo przeniesieni do galerii konkursowej) . Każdy użytkownik może głosować tylko raz dziennie na wybrane zdjęcia (można głosować na więcej niż jedno zdjęcie). Zwycięzcą konkursu będzie produkt, który uzyska najwięcej polubień (nie liczone są „dislike”, czyli niepolubienia).


Kiedy zakończy się głosowanie?

Głosowanie zakończy się 28 stycznia o godz. 16.00.

Kiedy znane będą wyniki?

Wyniki zostaną podane 29 stycznia w oddzielnym artykule.

 

Produkty nominowane w konkursie na Produkt Lokalny Stycznia portalu produkty-lokalne.pl to:

 

Miód faceliowy - miód z facelii błękitnej to lokalny specjał prosto z pól wokół domu właścicieli DARYULA.PL

 

 

Bojan Ciacho - ciemne piwo z dodatkami piekarniczymi - BROWAR BOJANOWO

 

 

Nalewki z serii 4 pory roku - cztery pory roku to unikatowa seria nalewek skomponowanych tak, aby każda z nich oddawała niepowtarzalną atmosferę towarzyszącą polskim czterem porom roku - NALEWKI KRESOWE

 

 

Olej z nasion ostropestu – spożywanie oleju z ostropestu chroni przed uszkodzeniem błon komórkowych wątroby i przyśpiesza ich regenerację - CAMELEON OLEJE TŁOCZONE Z PASJĄ

 

 

Grzaniec celtycki – intensywne, aromatyczne wino, które kryje w sobie niesamowicie wciągającą mieszankę przypraw - WINNICA CELTICA

 

 

Olej Rydzowy Tradycyjny PREMIUM – Niezwykła, kamionkowa butelka, kryje przed działaniem szkodliwych promieni słonecznych smakowity, tradycyjny znany od 3000 lat olej, będący źródłem niezbędnych w zrównoważonej diecie nienasyconych kwasów tłuszczowych, a jednocześnie stanowi elegancki element dekoracyjny kuchni - SEMCO.PL

 

 

Ser Warmiaczek – Warmiaczek to ser dojrzewający co najmniej 3 tygodnie. Jego receptura oparta jest o technologię produkcji serów holenderskich i wzbogacona autorskimi modyfikacjami, dlatego Warmiaczek to ser jedyny w swoim rodzaju - ROGUSKA STRUGA

 

 

Ser Grądzki – z dodatkiem kultury limburskiej, zaciągnięty szlachetną papryką szegedyńską, w smaku znakomicie komponujący się z chmielową goryczką piwa - SERY GRĄDZKIE

 

 

Chleb żytni z kminkiem - Bochenki o chrupiącej skórce. Smak świeżego dobrze wypieczonego chleba z wyczuwalną nutką kminku - PIEKARNIA WIEJSKA W ZĘBOWIE

 

 

Smalec po świniobiciu – Dzięki tradycyjnemu procesowi posiada wspaniały smak, który cieszy się uznaniem coraz większego grona smakoszy - SMAKI TRADYCJI

 

Przeglądaj zasoby Produkty-lokalne.pl

TE ARTYKUŁY MOGĄ CIĘ ZAINTERESOWAĆ